Gratis verzending vanaf €50,-
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Gratis verzending vanaf €50,-

De collectie van Pick&Pack

Het is zover,  is jouw kind klaar om naar de kinderopvang of (peuter)school te gaan, dan wordt het dus tijd voor een eerste rugzak! De Pick&Pack rugzak is dan de perfecte keuze, want deze rugzakken zijn een ware hit onder kids dankzij de grappige (dieren)prints. Maar er zijn niet alleen te gekke tassen voor de kleintjes, maar ook voor wat oudere kinderen zijn deze tassen een ware eye-catcher!

Dit merk omarmt het idee dat kinderen gewoon kinderen zijn. Dat een backpack er niet ‘volwassen’ hoeft uit te zien, maar een vrolijke kinderlijke print mag hebben. En bovenal moet een Pick Pack rugtas moet tegen een stootje kunnen.

De prints van dit merk zijn fantastisch! Ga je voor een print met te gekke tractors of één met schattige fluffy beestjes, levensgevaarlijke haaien of vrolijke vogeltjes? Al deze toffe tekeningen worden door Pick&Pack met de hand getekend en pas later gedigitaliseerd. 

Het merk besteedt dan ook de grootste aandacht aan details en wil vooral kinderen blij maken met hun toffe tassen. De tassen hebben een handig voorvak met rits. Dan zit er aan de binnenkant nog een klein ritsvak met naambadge (perfect voor kleintjes die regelmatig hun spullen kwijtraken!) en een nog handiger elastisch vak voor een drinkbeker. De schouderbanden van de Pick&Pack kinderrugzak zijn vanzelfsprekend verstelbaar.