Gratis verzending vanaf €50,-
Levertijd 1 tot 3 werkdagen
Gratis verzending vanaf €50,-

Betaling / Verzending


Betaling

U kunt bij het bestellen kiezen voor IDEAL en BANCONTACT als betaalmiddel.

Verzending

Hoeveel bedragen de verzendkosten binnen Nederland?

Binnen Nederland zijn de verpakkings- en verzendkosten voor brievenbuspost €1,99 en voor een brievenbuspakketje €3,95. Als je bestelling als pakket wordt verstuurd, dan zijn de verzendkosten €4,95. Voor bestellingen met een waarde boven de €50,- wordt er door Glittr.nl geen verzendkosten berekend. Houd er rekening mee dat als bij een retour het totaalbedrag onder de €50,- komt dat de verzendkosten met de restitutie worden verrekend.

Hoeveel bedragen de verzendkosten voor België?

Naar België zijn de verpakkings- en verzendkosten voor pakketpost €9,75. 

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?

Als de bestelling voor 12.00 uur is ontvangen en betaald dan wordt deze in principe nog dezelfde dag verstuurd. Tijdens drukke periodes kan dit uiterlijk een dag later gebeuren.
Bestellingen binnen Nederland worden binnen 1 tot 3 werkdagen bezorgd. Houdt er wel rekening mee dat als je in het weekend een bestelling doet, dit dinsdag wordt bezorgd, want op maandag wordt er door PostNL geen post bezorgd.
Bestellingen bestemd voor België die via brievenbuspost wordt verzonden, worden gemiddeld tussen 3 en 6 dagen bezorgd. In het weekend wordt er geen post bezorgd. Pakketpost naar België wordt binnen 1 tot 3 dagen bezorgd.

Op feestdagen wordt er geen post bezorgd in Nederland en België. In deze periode van feestdagen adviseren wij je ook rekening te houden met extra vertraging.
NB. Glittr.nl kan niet garant staan voor het niet tijdig bezorgen door PostNL en is niet aansprakelijk voor overschrijding van de aangeven levertijden of beschadiging of verlies door PostNL.